انتی اکسیدان ها با از بین بردن مولکول هایی رادیکال های آزاد که مسئول تخریب حجرات هستند و منجر به سرطان می شوند، از این بیماری جلوگیری به عمل می آورد. محققان دانشگاه کورنل در نیویورک، دریافته اند که خوردن 100 گرام سیب در روز، خواص آنتی اکسیدانه ای برای بدن تامین می کند که معادل له خوردن 1500 میلیگرم ویتامین C می باشد
.
پروفیسور کونگ یونگ لی، یکی از محققان این تحقیق، می گوید، "برخی از مواد کیمیایی ضد حساسیت نیز به حساب می آیند، برخی هم ضد سرطان، ضد التهاب، و ضد ویروسی هستند. الان دیگر به اندازه کافی سند و مدرک وجود دارد که با قطعیت بگوییم با خوردن یک عدد سیب در روز دیگر نیازی نیست نزد دکتر بروید."
برای آزمایش خواص ضد سرطانی موجود در سیب، محققان از حجرات سرطانی روده که در آزمایشگاه رشد کرده بود،، استفاده کردند.
آنها دریافتند که 50 میلیگرم از این مواد کیمیاوی، که از پوست سیب گرفته شده است، تولید و تکثیر این حجرات سرطانی را تا %43 کاهش داده است. عصاره گرفته شده از مغر این میوه، تا %29 از رشد حجرات سرطانی جلوگیری کرده است. یکی از تاثیرات مشخص تر آن زمانی کشف شد که برخی از این مواد کیمیاوی را بر روی حجرات سرطانی کبد امتحان کردند. سخنگوی انجمن تحقیقات مربوط به سرطان می گوید، "این تحقیق نشان می دهد که سیب تازه تاثیر آنتی اکسیدانه ای بالاتر از محتوی ویتامین C موجود در آن دارد. مکانیسم خواص حفاظتی میوه ها و سبزیجات هنوز مشخص نشده است و همچنین هنوز قطعاً ثابت نشده که سیب از میوه ها و سبزیجات دیگر پرفایده تر است." او توصیه می کند که افراد باید رژیم غذایی متعادلی داشته باشند که در آن به میزان کافی از سبزیجات و میوه جات استفاده کنید
سیب دارای فواید زیادی بالای جلد بوده از یک جانب سبب با داشتن خواص انتی اکسیدانت از رادیکالهای آزادی که در اثر مواجه شدن به شعاع آفتاب در حجرات جلد بوجود مییایند ازبین برده و باین میکانیزم رول عمده در سلامت چلد و جلوگیری از پیری زودرس جلد و سرطانهای جلدی دارد همچنان تولید رشته های کولاژن که رول عمده در سلامت جلد و جوان ماندن آن دارد در موجود ویتامین سی که سیب منبع غنی آن میباشد صورت میکیرد.